note dy akhir p0st!!

harini eyla nak buat tuto ! yayy ! lompat2 . haha . mereng sikit di mlm ary -.-
untuk pengetahuan korang ini tutorial yang terakhir . ehhhhhh . jangan terkejut dulu.
terakhir buat masa ni je . sebab PKSR kan . so, eyla akan sambung tutorial after
PKSR which is on 27 May 2011  ish... asl la ade PKSR plk..cian k0rg ,,eyla bru nk mule blja2 wt tut0   tpy mse x mengizinkn... huhuhuhuhu =,=
enough bebel'ing' eyla . jom kita start tuto okeh ! ehhh . jap . sebelum tu nak bagitau
note under post ni cm nieyh 










hye :) pls bce,, msty leave a c0mment aw!! trime kseh



in case korang tak tau kan . hana bagitau awal-awal :D

1. Dashboard=>Design=>Edit HTML=>Tick Expand Widget Templates,
2. Sila tekan CTRL+F and search code dekat bawah ni okeh :)


<data:post.body/>
3. lepas dah jumpa code tu , korang copy code kat bawah ni .
<hr/><center>PESANAN ANDA</center><hr/>
paste kan dekat bawah <data:post.body/>

4. yang PESANAN ANDA tu korang ganti la dengan apa2 pesanan pun.

5. Preview , kalau jadi save saje :D

senang kan . tak susah pun . as easy as ABC . kalau nak tanya bagitau dekat komen.
kalau eyla tak jawab , korang paham sendiri la kenapa . eyla jarang dah ngadap
komputer kl0 wktu ade exam,, s0o sory ea?? that all bebelan eyla.... thx f0r reading!!

hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

0 orank yg membebel =):

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??