Symb0l Guner Keyboard

assalamualaikum . .

harini aku nak kongsi ngan korang cne nak buat simbol ♥☺☻♣♦•◘○♠ tnpa copy+paste .
so, aku decide nak share la ngan korang semua . =)

contohla korang nak simbol love .
mula-mula korang tekan alt+3 then lepaskan jadila mcm ni ♥ .
oh ya ! make sure NUM LOCK on ye . ☺

Berikut senarai simbol yang sering digunakan :
Alt + 1………. ☺ [senyum]
Alt + 2 ……… ☻ [awang hitam]
Alt + 15…….. ☼ [matahariku]
Alt + 12…….. ♀ [perempuan]
Alt + 11……. ♂ [lelaki]
Alt + 6…..♠ [spade]
Alt + 5………. ♣ [pokok]
Alt + 3………. ♥[Love]
Alt + 4………. ♦ [Diamond]
Alt + 13…….. ♪ [Music note]
Alt + 14…….. ♫ [Music note]


kalau nak senang , korang tekan je window+R then kau type CHARMAP .
sape-sape yang cari hangul ( tulisan korea ) kat charmap tu ade .

oke guys . thats all for today .
happy trying ☺♥☻
assalamualaikum . . .

hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

0 orank yg membebel =):

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??