Link Hover

OK ! untuk menghilangkan rasa sedey dihati ini eyla nak buat tutorial .
eyla takdela hebat sangat nak baca code HTML tu . sikit-sikit bole la . hee .
ha? link hover tu ape ? alaa . yang kamu pergi kat link pastu ade heart warna biru.
tula link hover my dear , hee . itu bg yang tahu jela ok . hee .
ok, lets start ok my dear blogger ;)

1. pergila Dashboard => Design => Edit HTML
2. thenn . tekan CTRL+F cari code ni 

a:h
tiny butterfliesover{
3. dah jumpa ke ?? kalau da , copy plak code kat bwh ni then paste dekat bwh a:hover{
color:#000000; background:url( URL GAMBAR);
background-repeat:repeat;
text-decoration:none
}

4. pilih hover mana yang korang nak and copy URL dia ok .
hujan :








http://dl5.glitter-graphics.net/pub/590/590935ankbyj1xx4.gif

awan hati wee~~ :








bintang terbang2 :








http://sl.glitter-graphics.net/pub/602/602355k2suf9v03y.gif
nak lagi ?? korang cari kat sini ok . takpun pegi blog cik hanie utk url hover yg simple. thats all . sebarang pertanyaan, tinggalkan di komen atau formspring ;)


hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

0 orank yg membebel =):

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??