FaceBo0k LikE buTton

assalamualaikum dan selamat sejahtera .


mulai hari ni , eyla dah taknak guna aku kau lagi dah .
fikir punye fikir eyla rasa tak elok guna aku kau .
yela , yang datang mengunjung blog busuk eylaa ni , bukan je budak sebaya eylaa.
ade yang lagi tua daripada eyla . so macam tak hormat pulak kan . ;)
okla . back to the topic . as u guys know , blog busuk saya dah ade formspringnye sendiri.
and untuk semalam je dah ade yang bertanya-tanya. actually sebelum ni pun ada yg tanya.
tapi eyla malas nak buat tuto . eya . tuto ni pun da ramai yg buat .
tapi takpela . untuk para blogger yg ku sayangi, eyla buat la .



lets start ok guys . =D



1. Dashboard => Design => Edit HTML => Expand  Widgets Template .
2. tekan CTRL+F and search for this code :

data:post.body 


 3. jumpa tak jumpa tak ?? kalau jumpa , then copy code kat bawah ni ,
     and paste dekat BAWAH code kat atas ni ok .

<iframe allowTransparency='true' expr:src='"http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=" + data:post.url + "&amp;layout=standard&amp;show-faces=true&amp;width=530&amp;height=60&amp;action=like&amp;colorscheme=light"' frameborder='0' scrolling='no' style='border:none; overflow:hidden; width:530px; height:60px'/>


4. preview dulu jadi ke tak . kalau jadi, then save jela . da siap .



kl0 jdy t0long ksy thu smer syer ea??? 
assalamualaikum . . byebye . .




hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

0 orank yg membebel =):

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??