harini eyla nak buat tuto reply to comment which is senang sangat and tak ambek masa
banyak pun . sekejap je . dah lama eyla try buat experiment*cehhhh . thank you encik
google sebab akhirnya setelah lama mencuba jadi jugak .

1. Dashboard=>Design=>Edit HTML=>tick Expand Widget Templates .
2. Tekan CTRL+F and serch code yang eyla bagi kat bawah ni okehhh .

<b:include data='comment' name='commentDeleteIcon'/>
3. dah jumpa ? ok kalau dah , sila copy code kat bawah ni and sila paste di bawah
   code yang kat atas tu tau .
<span class='comment-reply'><a expr:href='&quot;https://www.blogger.com/comment.g?blogID=BLOG ID&amp;postID=&quot; + data:post.id + &quot;&amp;isPopup=true&amp;postBody=%40%3C%61%20%68%72%65%66%3D%22%23&quot; + data:comment.anchorName + &quot;%22%3E&quot; + data:comment.author + &quot;%3C%2F%61%3E#form&quot;' onclick='javascript:window.open(this.href, &quot;bloggerPopup&quot;, &quot;toolbar=0,location=0,statusbar=1,menubar=0,scrollbars=yes,width=400,height=450&quot;); return false;'>[Reply to comment]</a></span>
4. Yang warna merah tu, korang masukkan blog ID korang tau . Then korang save .
    tekan dekat link entry korang, nanti korang akan nampak
    reply to comment . kalau takde orang komen memang tak nampak la mende tu.
    
* macam mana nak tau blog ID korang, korang pergi Design, tengok dekat address bar nanti ade tulis mcm ni tau http://www.blogger.com/rearrange?blogID=2937769502125785697 yang warna biru tu blog ID korang . yang hana bagi tu contoh blog ID eyla :)

dah siap! kalau ada masalah bagitahu okeh :) n jgn lupeer komen okey?? cian kt eyla x de orank yg nk komen thu follow jer :(

hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

0 orank yg membebel =):

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??