Centerkan Ayt Dan Gmbo Kt Side bar

hye baby!!

malam2 bute nie.. tetibe sya mcm terajin nak buat tuto pasal benda niyh..
Padahal... Memang simple lah yg teramat ! :)
Tutorial ini..Ecspeacially , for a new bloggers ok !!

Okie..Kalau dekat sidebar..
If korang nak Centerkan ayat2 korang kan ...Korang juz buat macam niyh je ehh ! :))

<center>Ayat yang korang nak kan !</center>


Kalau nak ayat korang jadi macam enter...
Korang juz repeat je kod yang sama.. Contoh :

<center>Ayat 1</center>
<center>Ayat 2</center>
<center>Ayat 3</center>
<center>Ayat 4</center>



**So  , senang je kan ? Kalau sesapa yang dah tahu tuh.. Tak payah ler buang masa baca entry ini ! HHA:)


hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

1 orank yg membebel =):

Lyssa Faizureen said...

ehemm . ehemm . macam kenal je tutorial ini . Ciket pun tak de kredit yer ??

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??