tips hilangkan rasa sedih ♥

tips hilangkan rasa sedih ♥


sempena kesedihan yang melanda diri eyla ni, eyla nak bg tips la .
saje nak happy kan diri . jom layan tip eyla ok . hee .

TIPS MENGHILANGKAN RASA SEDIH ♥

1. makan . ni la yang salu eyla buat . tapi bukan makan nasik la .
    makan makanan segera . kalau ade buah eyla bantai la makan buah .
    kalau takde makanan, eyla pergi kedai beli jajan pastu balik eyla makan.
    melekekan diri dengan makanan . haha =.=

2. bercakap dengan binatang peliharaan . dulu eyla ada banyak kucing .
    kalau sedih,, eyla cakap dengan kucing2 tu . nangis kat kucing tu .
    skunk kucing tinggal sekor, nak cakap pun kena tunggu dia balik .
    kucing jantan . biasa la . huhu . tapi bila cakap dgn diorang sedikit sbyk
    rasa sedih tu akan terubat . tapi kalau cakap dgn berok lagi best . HAHA..tpy rugi skunk nieyh       dh tk0t sikit nan kucink2 nieyh..HAHA =,='

3. lekakan diri dengan buat something yang korang suka . kalau eyla ,
    hana suka main bola. tpy skunk nieyh dh kurg men sbb asyik pndg buku yerk la dh nk UPSR kn??stress jgk kl0 asyik tg0k buku s0o eyla p0wn men la bola jgk ,,, sbb nk ilankkn rse sdey nan bosan,puas ! kalau tengah marah atau sedih main bola gerenti lepas main puas hati skunk ni kalau nak main, eyla amek bntal bus0k yg kecik tuh ps2 tndunk ja0h2.haha . just kidding ;P

4. dengar lagu . tapi jangan la dengar lagu jiwang2 mcm lgu yunk eyla minat (luahan haty-kristal 0r apit). sudahnya makin sedih la . hoho .
    dengar lagu yang hardcore n yg gempk sikit bagi pecah kepala . haha . :)

5. tengok movie yang kelakar . eyla suka tengok movie . and kebetulan eyla ada byk
    movie yang tak tengok lagi, so eylaa tengokla . hilang la jgk sedih tu . hekhek .cm citer mharja lwk ker arn??? hahahah klakar gile!! h0h0 :D

ha, tu je . tak tau la tips ni berguna ke tak , hahaha . apela eylaa ni .
bye korang  ;) jgn sedey2...be hapy like me!! muah2

hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

0 orank yg membebel =):

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??