tulisan membesar



:61::61:Helow . Helow . Helow !:61::61:

Hari ni , eyla nak nak share ngan korang ciket , mcm mana nak bagi tulisan besar..
bila cursor tuh , sentuh LINK korang :)
eyla try2 je tadi , tgk2 menjadi jugak ! haha:132:

Ikut Step eyla oke ?:))

:73:Log in > Design > Edit Html

:73:Then , korang cari code di bawah : (Tekan Ctrl + F serentak utk memudahkan pencarian !)

a:hover

:73:Then , korang paste pulak code kat bawah ni , kat bawah kod yang korang cari tadi k ?:)

font-size: 22px;font-weight: bold;text-decoration: none;}

*Yang warna merah tu , korang boleh tukar dengan SAIZ kebesaran tulisan yang korang nak ok ?:)

:73:Da siap . SAVE dengan hati yang tenang ok ?:)

:73:Oke ! Cepat pegi VIEW blog korang ! menjadi tak ? :)

kal0 jdy jgn luper ksy thu syer yer!

hye korank!! dh tg0k kne komen (WAJEB) !!

0 orank yg membebel =):

/

TenTanG Sy S3nGaL

My photo
bandar sery alm 1, JOHOR, Malaysia
aq suke dye...sgt2... dn x kn penah ley pule kn dye... smpai biler2... walaupon aq dh x de pepe dgn dye...

Lawa x?? Gmb0 kt Bwh Nieyh?? =>

shoutbox...


ShoutMix chat widget
hye,, sume bnde nie hak milik CIK EYLAH s0o jgn nk pndai2 copy yerk??